دانلود رایگان مقاله انگلیسی PDF + خرید ترجمه آماده و تایپ شده ورد
مشخصات مقاله انگلیسی به همراه ترجمه فارسی |
عنوان فارسی مقاله
آنتی اکسیدان ها: اثرات آن ها بر روی استرس اکسیداتیو جوجه گوشتی وپایداری اکسیداتیو گوشت آن |
عنوان انگلیسی مقاله
Antioxidants: their effects on broiler oxidative stress and its meat oxidative stability |
قسمتی از متن مقاله |
بخشی از ترجمه فارسی
چکیده رنسیدیته اکسیداتیو، یکی از عوامل اصلی کاهش کیفیت غذا برای مصرف انسان محسوب می شود. علاوه بر تولید رایحه و بوی نامطبوع، رنسیدیته اکسیداتیو عامل اصلی زوال طعم، بافت، پیوستگی، ظاهر و ارزش غذایی می باشد. به همین ترتیب در موجودات زنده، استرس اکسیداتیو یک مکانیسم مهمی است که منجر به تخریب و آسیب بیولوژیکی شده و به عنوان یکی از عوامل پاتولوژی و بیماری زا محسوب می شود که بر رشد طیور اثر می گذارد. از این روی داشتن درک بهتر از فرایند های اکسیداسیون لیپید و پروتین امکان استفاده از آنتی اکسیدان ها را برای کنترل و مقابله با آن ها در اختیار می گذارد. این مسئله برای تضمین کیفیت و ایمنی گوشت برای مصرف انسان حیاتی بوده و پیش گیری و تاخیر چندین فرایند اکسیداسیون امکان مدیریت برای کیفیت بهینه و حفظ عمر قفسه ای را فراهم می کند. |
بخشی از متن انگلیسی
Abstract |
باکس دانلود مقاله |
دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf |
خرید ترجمه آماده به صورت تایپ شده با فرمت ورد doc |