مقاله انگلیسی خدمات پایداری در محل فروش با ترجمه فارسی – Emerald 2016

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی PDF + خرید ترجمه آماده و تایپ شده ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی به همراه ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله

خدمات پایداری در محل فروش: کار های خدماتی و ارتقای مصرف پایدار

عنوان انگلیسی مقاله

Sustainability service in-store: Service work and the promotion of sustainable consumption

چاپ شده در

مجله  امرالد – Emerald

سال انتشار

سال ۲۰۱۶

 

قسمتی از متن مقاله
بخشی از ترجمه فارسی

چکیده

اگرچه اغلب اوقات گفته می شود که خرده فروشان به دلیل موقعیت راهبردی مهم خود بین تولید و مصرف، نقشی کلیدی در ارتقاء و بهبود پایداری ایفا می کنند( گان و مونت ۲۰۱۴، فونتس ۲۰۱۱، چکانیکوا و لهنر ۲۰۱۴، چکانیکوا و مونت ۲۰۱۵)، خرده فروشی پایدار در گذشته، به ندرت از نظر علمی مورد توجه قرار گرفته است( بانسال و کیلبورن ۲۰۰۱، چکانیکوا و مونت ۲۰۱۵). با این حال، این روند به تازگی شروع به تغییر کرده است و طیف وسیعی از کار ها و مطالعات بر روی خرده فروشی پایدار در حال انجام است( ویز و همکاران ۲۰۱۲).
مطالعات قبلی به بررسی و بحث در مورد میزان پایداری خرده فروشی پرداخته اند و مطالعات موردی جدید بایستی به بررسی برنامه ها و طرح های ویژه خرده فروشی پایدار بپردازند( برای مثال،لیندگرین و هینگلی ۲۰۰۳، گوورک ۲۰۱۱). تحقیقات در زمینه خرده فروشی پایدار نیز به بررسی شیوه تاثیر پذیری ادراکات، انتخاب ها و عملکرد مصرف کننده از اقدامات پایدار خرده فروشان پرداخته اند( گوپتا و پیرسچ ۲۰۰۸، کیم و همکاران ۲۰۱۴، ویلیامز و همکاران ۲۰۱۰). با این حال در زمینه خرده فروشی پایدار، مطالعاتی که به بررسی نقش خدمات در محل فروش در ارتقای پایداری پرداخته باشند معدود هستند. اگرچه کار دستیار فروشگاه گاهی مواقع در تحلیل بازاریابی سبز( فانتس ۲۰۱۴ الف) و یا در مطالعات مصرف پایدار( لهتر ۲۰۱۵) گنجانده شده است، با این حال توجه کمی در این مطالعات به خود جلب کرده است. این نقیصه با توجه به نقش مهم خدمات در مطالعات خرده فروشی( براون و دانت ۲۰۰۹، کرول و لوی ۲۰۰۹، المز و همکاران ۲۰۱۰، گرول و لوی ۲۰۰۷) و با توجه به درجه استفاده از عملیات خدمات پایداری توسط خرده فروشان، جای تعجب دارد.
بخشی از متن انگلیسی

Abstract

While it is often argued that retailers, due to their strategically important position between production and consumption, have a key role to play in the promotion of sustainability (Gunn and Mont 2014, Fuentes 2011, Chkanikova and Lehner 2014, Chkanikova and Mont 2015), sustainable retail has only received scant academic attention in the past (Bansal and Kilbourne 2001, Chkanikova and Mont 2015). This is, however, beginning to change and there is now a growing body of work on sustainable retailing (Wiese et al. 2012). Previous studies have examined and discussed how sustainable retailing is and should be conducted via case studies of specific sustainable retailing initiatives and programmes (e.g., Lindgreen and Hingley 2003, Goworek 2011). Research in the field of sustainable retail has also addressed how retailers’ sustainability actions shape the perceptions, choices and practices of consumers (Gupta and Pirsch 2008, Kim et al. 2014, Williams et al. 2010). However, still largely missing from the field of sustainable retail are studies that examine the role that in-store service provision plays in the promotion of sustainability. While the work of the shop assistant is at times included in the analysis of green marketing, (Fuentes 2014a) or in sustainable consumption studies (Lehner 2015), the attention it receives in these studies is cursory. This deficiency is surprising given the prominent role that service is often attributed in retail studies more broadly (Brown and Dant 2009, Grewal and Levy 2009, Elms et al. 2010, Grewal and Levy 2007), and given the degree to which retailers now incorporate sustainability service practices.

 

باکس دانلود مقاله
دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

خرید ترجمه آماده به صورت تایپ شده با فرمت ورد doc

خرید ترجمه آماده ورد

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *