دانلود رایگان مقاله انگلیسی PDF + خرید ترجمه آماده و تایپ شده ورد
مشخصات مقاله انگلیسی به همراه ترجمه فارسی |
عنوان فارسی مقاله
روندهای کنونی در نگه دارنده های طبیعی برای محصولات سوسیسی تازه |
عنوان انگلیسی مقاله
Current trends in natural preservatives for fresh sausage products |
چاپ شده در
مجله الزویر – Elsevier |
سال انتشار
سال ۲۰۱۵ |
قسمتی از متن مقاله |
بخشی از ترجمه فارسی
چکیده نگه دارنده های طبیعی مشتق از باکتری ها، گیاهان و حیوانات اخیرا در کارخانجات خانواده ی سوسیس های تازه مورد بررسی قرار گرفته اند. سموم باکتریایی و اسیدهای طبیعی به دست آمده از منشاهای باکتریایی، فعالیت-های ضدباکتریایی خوبی را در مقابل پاتوژن ها نشان می دهند. ضد باکتر های به دست آمده از گیاهان می توانند زندگی فلاتی سوسیس های تازه را افزایش دهند و در برخی موارد می توانند موجب کاهش اکسیداسیون لیپید و کاهش از دست رفتن رنگ شوند. کیتوزان تنها ضد میکروب به دست آمده از حیوانات می باشد که مورد بررسی قرار گرفته است و موجب افزایش زندگی فلاتی سوسیس های تازه می شود. مشخص است که ضدباکتری های طبیعی می توانند در ترکیب با سایر ضد باکتری های طبیعی یا سطوح پایین تری از ضد میکروب های سنتتیک یا سایر موانع دیگر مانند مواد بسته بندی خاص، بهتر عمل کنند. |
بخشی از متن انگلیسی
Abstract Natural preservatives from bacteria, plants and animals currently in use in fresh sausage manufacture were investigated. Bacteriocins and organic acids from bacterial origins showed good antimicrobial activities against pathogens. Plant-derived antimicrobials could increase the shelf-life of fresh sausages and in some cases also decrease lipid oxidation and decrease colour loss. Chitosan was the only animal-derived antimicrobial investigated and also increased shelf life of fresh sausages. It was evident that the natural antimicrobials would perform even better in combination with other natural antimicrobials, or lowered levels of synthetic antimicrobials or other hurdles such as specific packaging material. |
باکس دانلود مقاله |
دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf |
خرید ترجمه آماده به صورت تایپ شده با فرمت ورد doc |