مقاله انگلیسی کاربرد عصاره های روغنی کپسوله شده به عنوان عامل های ضد میکروبی در مواد غذایی با ترجمه فارسی – Elsevier 2017

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی PDF + خرید ترجمه آماده و تایپ شده ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی به همراه ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله

 کاربرد عصاره های روغنی کپسوله شده به عنوان عامل های ضد میکروبی در مواد غذایی

عنوان انگلیسی مقاله

Application of Encapsulated Essential Oils as Antimicrobial Agents in Food Packaging

چاپ شده در

مجله  الزویر – Elsevier

سال انتشار

سال ۲۰۱۷

 

قسمتی از متن مقاله
بخشی از ترجمه فارسی

چکیده

درسالهای اخیر، صنایع غذایی توجه ویژه ای به مواد ضدمیکروبی طبیعی معطوف داشته است. نوآوری های جدید در امر بسته بندی مواد غذایی نیز بر تلفیق این افزودنی های فعال با مواد پلیمری با هدف افزایش عمر نگهدری مواد غذایی متمرکز بوده است. عصاره های روغنی برگرفته از گیاهان معطر، عامل ضدمیکروبی بالقوه هستند وکاملا معلوم شده است که بسیاری از این عصاره ها خصلت ضدمیکروبی قوی بر ضد اشرشیا کولای و لیستریا مونوسیتوژنز و باکتری های بیماری زای دیگر دارند. اما فرار بودن آنها، حلالیت ضعیف آنها در آب و استعداد بالای آنها در اکسیداسیون، کاربرد آنها را با محدودیت هایی مواجه می کند. میکرو یا نانو کپسوله سازی عصاره های روغنی یکی از راه های کاهش این نقاط ضعف و بهبود فعالیت زیست شناختی این مواد است. کپسوله سازی عصاره های روغنی و مشارکت دادن آنها در بسته بندی مواد غذایی در این مقاله مورد بحث قرار گرفته است. به کاربرد بسته بندی فعال ضدمیکروبی، براساس عصاره های روغنی کپسوله شده در غذاها نیز پرداخته شده است تا اثر آنها در طول عمر نگهداری مواد غذایی ارزیابی شود.

بخشی از متن انگلیسی

Abstract

In recent years, natural antimicrobial compounds have attracted a great deal of attention from the food industry. Innovations in food packaging have also been focused on the incorporation of these active additives in polymer matrices with the purpose of extending foods shelf life. Essential oils (EOs) from aromatic plants are potent antimicrobial agents and many EOs are known to be powerful agents against E. coli, L. monocytogenes and other pathological bacteria. However, their volatility, their low solubility in water, and susceptibility for oxidation limits their use. Micro and nanoencapsulation of EOs is one of the options to reduce these effects and to improve their biological activities. In this review, the relevance of the encapsulation of EOs as antimicrobial agents and their incorporation into food packaging are discussed. Application of active antimicrobial packaging, based on encapsulated EOs, to foods is also addressed to evaluate their influence in food shelf life.

 

باکس دانلود مقاله
دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

خرید ترجمه آماده به صورت تایپ شده با فرمت ورد doc

خرید ترجمه آماده ورد

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *