مقاله انگلیسی روش های مختلف برای آزمایش فعالیت آنتی اکسیدانی روغن اساسی پونه کوهی با ترجمه فارسی

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی PDF + خرید ترجمه آماده و تایپ شده ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی به همراه ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله

استفاده از روش های مختلف برای آزمایش فعالیت آنتی اکسیدانی روغن اساسی (اسانس) پونه کوهی (مرزنجوش)

عنوان انگلیسی مقاله

Use of different methods for testing antioxidative activity of oregano essential oil

چاپ شده در

مجله  الزویر – Elsevier

سال انتشار

سال ۲۰۰۴

 

قسمتی از متن مقاله
بخشی از ترجمه فارسی

چکیده

خواص آنتی اکسیدانی روغن اساسی پونه کوهی در رابطه با ترکیب شیمیایی آن مورد بررسی قرار گرفت. فعالیت آنتی اکسیدانی با سه روش مختلف مورد بررسی قرار گرفت: آزمون رنگبری بتاکاروتن (BCB)، روش مهار رادیکال (DPPH) 2,2’- دی فنیل-۱-۱ پیکریلی- درازیل و سنجش گونه های واکنشی اسید تیوباربیتوریک (TBARS). مشخص شد که روغن اساسی کلی، کسری از آن و نیز ترکیبات خالص آن دارای اثر آنتی اکسیدانی قابل توجهی هستند که توسط آزمایش هر یک از روش ها مشخص شد. به طور کلی فعالیت آنتی اکسیدانی روغن اساسی پونه کوهی نسبت به اسید اسکوربیک کمتر موثر است، اما قابل مقایسه با توکوفرول- و آنتی اکسیدان مصنوعی هیدروکسیتولوئن بوتیل (BHT) است. همکاری میان ترکیبات جزئی حاوی اکسیژن به عنوان عامل ممکن نشان داده شد، که قدرت آنتی اکسیدانی روغن اساسی پونه کوهی را تحت تاثیر قرار می دهد. غلظت های آنتی اکسیدان, قدرت آنتی اکسیدانی آن را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.
بخشی از متن انگلیسی

Abstract

The antioxidant properties of the essential oil from oregano in relation to its chemical composition were examined. The antioxidant activity was investigated with three different methods: the β-carotene bleaching (BCB) test, the 2,2′-diphenyl-1-picrylhydrazyl (DPPH) radical scavenging method and the thiobarbituric acid reactive species (TBARS) assay. It was found that the total essential oil, its fraction as well as its pure constituents have a significant antioxidant effect when tested by each method, respectively. Generally the antioxidant activity of the oregano essential oil is less effective than the ascorbic acid, but comparable with the α-tocopherol and the synthetic antioxidant butylated hydroxytoluene (BHT). The synergy among minor oxygen containing compounds was suggested as possible factor, which influenced the antioxidant power of the oregano essential oil. The antioxidant concentrations influenced its antioxidant power, too.

 

باکس دانلود مقاله
دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

خرید ترجمه آماده به صورت تایپ شده با فرمت ورد doc

خرید ترجمه آماده ورد

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *