مقاله انگلیسی ارزیابی ایمنی افزودنی های خوراکی توسط مطالعات سمیت تولید مثل با ترجمه فارسی

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی PDF + خرید ترجمه آماده و تایپ شده ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی به همراه ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله

ارزیابی ایمنی افزودنی های خوراکی توسط مطالعات سمیت تولید مثل و رشد و نمو

عنوان انگلیسی مقاله

The Safety Assessment of Food Additives by Reproductive and Developmental Toxicity Studies

چاپ شده در

مجله Intechopen

سال انتشار

سال ۲۰۱۲

 

قسمتی از متن مقاله
بخشی از ترجمه فارسی

چکیده

مصرف کلی افزودنی‌های خوراکی ۱۳۹ bs در هر سال برای هر فرد است. اگر افزودنی‌های معمولی (عمومی) از قبیل ادویه‌جات، شکر، نمک، عسل، فلفل، خردل، دکستروز و … منع شوند، مصرف به ۵ bs در سال کاهش می‌یابد. به خاطر مصرف گسترده، ارزیابی پیامدهای آن برای سلامتی مصرف‌کنندگان، به خاطر حضور افزودنی‌های خوراکی تازه سنتز شده (ترکیب‌شده) قبل از شروع تولید بر طبق دستورالعمل‌های پذیرفته‌شده از قبیل سازمان غذا و دارو (FDA) ، سازمان حفاظت محیط‌زیست ایالات‌متحده (EPA) و اداره‌ی ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) ضروری است. “رد بوک ۲۰۰۰” یکی از فرم‌های تجدیدنظر شده‌ی دستورالعمل رد بوک ۲ است که در سال ۱۹۹۳ توسط FDA چاپ شد؛ همچنین به عنوان “دستورالعمل‌های سم شناسی برای ارزیابی ایمنی افزودنی‌های خوراکی مستقیم و افزودنی‌های رنگی استفاده‌شده در مواد غذایی” تعریف شد.
بخشی از متن انگلیسی

Abstract

The overall consumption of food additives is 139 lbs/year/person. If the common additives like spices, sugars, salt, honey, pepper, mustard, dextrose etc. are excluded, the consumption decreases to 5 lbs/year. Due to widespread consumption, it is necessary to evaluate the implications for the health of consumers because of the presence of newly synthesized food additives before commence production according to accepted guidelines such as Food and Drug Administration (FDA), U.S. Environmental Protection Agency (EPA) and European Food Safety Authority (EFSA). “Redbook 2000” is one of the revised form of Redbook II guideline published in 1993 by FDA; also defined as “Toxicological Principles for the Safety Assessment of Direct Food Additives and Color Additives Used in Food”.

 

باکس دانلود مقاله
دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

خرید ترجمه آماده به صورت تایپ شده با فرمت ورد doc

خرید ترجمه آماده ورد

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *